Kamariah's FotoPage

By: Kamariah Kamarudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Friday, 31-Aug-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark

[qu
ote]

Mai = rajin gak mai berkebun,---beli bwg merah ambil yg kchil sekali sebesar jari2 kita tu &
tanam kan, insaallah akan tumbuh,dan jgn lupa bagi baja tahi ayammmmm

Zakiah = Welcome back sis...mmg lah sejuk tgn ni dok kat luar nogori..belum lagi winterrr
kalau winter berkedut lah tangan ni heheheee

Madiha = salam disambut gan gembira bwg merah ni manis, sebab tu akak suka menanamnya,
lagi pun snang aje tanam nya cucuk dlm tanah... taruh baja... biarkan...beberapa bulan dah bolih
makannnnn

Jeff = sama lah gan akak suka sangat gan bwg...<< soup bwg hmmm sodappp>>.

Mamafami = Best kan ada gardener.. macam2 bolih dia tanam....bila musim memetik...tu yg seronok tu fresh, manis...tak ada semburan racun kan sis

Mamasya = mmg sedap bwg ni syg nak buat masak. akak gunakan bwg holland aje untuk masak masakkkkk

Sabrina = UIEN tu bhs belanda

Hajar = greenfinger tak lah...finger akak ni brown lah..acah aje heheheee

Nur = mmg betul akak pun pernah dergar, macam tu juga cita nya,

Muna = nowadays you can buy paprika plants in Intratuin <nursery> and it's true kalau havest sendiri mmg manis dari kdai

Zuera = kadang2 malas juga dek oiii,berkebun ni menenang kan fikirannn

Mamazieza = bwg ni sedap mamazieza kalau dekat bolih gak rasa...tunggu lah, insaallah tahun depan
sampai lah pokok bulan tu...hehehhhhe



Thursday, 30-Aug-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
BIRTHDAY GIRL 21 TAHUN

PULUT KUNING
KACHANG PANJANG UDANG
KARI DAGING
View all 4 photos...
Hari ni genap 21 tahun umur anak dara akak Noorchaye sempena menyambut merdeka.
seminggu dah order birthday nanti nak makan pulut kuning gan kari...pagi tadi gi shopping gan dia
supermarket tak ada jual pulut, so pergi cari kat < TOKO >kedai indonesia jual barang2 asia.
Beli sekali kachang panjang udang,petai dan ternampak lak durian dlm freezer apa lagi ambil satu
bungkus,hmmm sedap nya.
Pulut kuning kegemaran Noorchaye... : OK lepas ka toko kita pergi lak cari kan dia present,,,,
dia nak kasut ALL STAR & BOOTS . akak pun dah kepenatan, maalumlah masuk satu kedai, keluar satu kedai..tak berkenan, akhir nya berjaya gak, adoi penatnya akuuuuu

Jam menunjukan pukul 31/2 ptg... ajak noorchaye balik, sebab nak masak lagi... pulut nak di kukus.ikut kan dia, nak jln lagi tuuu

SEMPENA NI AKAK UCHAP KAN PADA SEMUANYA SELAMAT MENYAMBUT HARI MERDEKA
YANG KA 50......


Tuesday, 28-Aug-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
uien = bawang

 
 
HASIL TANAMAN =

SALAH HB LAK SILA RUJUK KAT BAWAH 10HB AUG.....HE HE


Wednesday, 22-Aug-2007 12:14 Email | Share | | Bookmark

Venice
Air panjut Garde Meer (lake)
Ini rumah saya... Hahaha... :P
View all 6 photos...
[list=][quote]

Hajar = Tkasih sudi kasini,akak pun tak sampai lagi ka Venice mei lah kasana... leh kita gi sama2 ok.

Nur = Mimpi tu Nur lama2 menjadi kenyataan kan

Mamasya = Noorchaye ikut kawan2 pergi,,,,takkan lah pulak nak kacau daun hehehee Bukan nyorok cuma nak belajar main cita << Phantom of the opera >>.lah..

Zuera = Mmg, tengok gambar lawa kan... dgn bangunan yg indah2 tu

Alia = Salam diterima. Mekasih ye sudi jengok2 kat sini. anak akak kata mmg seronok jln2 kat
Venice tu...

Ida isk = Ida dah maju gan business sok leh lah jln2 nanti...

Atikah = Mualaikom salam bolih lah tahan gak dok kat Belanda ni...

Jeff = Setuju dek jeffff Pemandangan mmg lah cantik2 &bangunan2 yg lama.

Tun = Akak doakan semoga tun & kluarga sampai juga ka-Europa, satu hari nanti jgn lupa lak singgah kat umah ye

Muna = Tu lah muna frust juga kalau pc buat ragam, baru nak belajar dah jem plak, bolih lah you celebrate kat venice nanti naik gondola gan husband,waiting for the sunset,pas tu suruh pengayuh gondola
nyanyi kan lagu opera, waduuuhhhhh, so romantik

Sabrina = anak akak kata mmg cantik puas lah dia berjalan, mei lah kita p sama2, kita buat rombongan FP nak heheheee

Hadiena = 2 tahun lepas kami bertiga bercuti, sewa Home mover < caravan >. ka Florence.. melalui
zwitzerland.seronok lah juga

Mamafami = nak ikut rombongan fp tak sis, manalah tahu sampai juga nanti kasana

Masriyah = insaallah kalau ada rezeki sampai juga nantiiiiiiii

Wann = TQ, 4 visiting my fp..... mmg cantik dek wann. tengok gambar dulu kan...nanti order lah tiket
akak dah lama dok kat holland, surirumahtangga, anak akak tu masih belajar lagi.

Mai = hai mai dah sok jln jln ka batam . bolih lah kumpul duit jln ka europa heheheeeeee


Wednesday, 22-Aug-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Mijn dochter op vakantie in Italie = Anak saya bercuti di Italie

Dekat Garde meer (lake). Nice lake view.
Ini hadiah dari anak saya.
Air panjut Verona
View all 6 photos...
Anak saya baru balik dari cuti² dari Italie, Selama satu minggu.
Dari holland melalui Germany, Austria dan Italie. Mula² dia singgah di Garde Meer. Selema 1 malam. Esok nje dia ke Venice, dia nak naik Gondola tapi mahal... 100 euro 2 orang 30 minits. Mahal nje! Tak jadi naik. Merke naik boat ramai². ( Teksi Boat ) Murah sikit.
Lepas tu dia ke Verona. Ke tempat Arena gladiators . Yang cerita dgn Russel Crow main gladiators. Cerita lama dgn Kirk Douglas Spartacus.

Haaaaa ini lah dia hadiah dari anak saya! Nanti akak buat cerita opera... je...
Oklah,
Enjoy the pictures...

[quote]

Masriyah = 2 tahun lepas dah p dah ka Florence.. Noorchaye gi gan kawan2 Italy mmg cantik.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net